Átvételi és Fizetési módok

Tájékozódj, hogy számodra a legmegfelelőbbet tudd választani!

1. Személyes átvétel – ingyenes:

Megrendelésedet díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted a … szám alatt lévő Clubban előzetes időpont egyeztetést követően.

Fizetési módok: A webshopban lehetséges.

Fizetés a helyszínen: Nincs rá lehetőség, csak átvétel.

2. Házhoz szállítás futárszolgálattal:

Átalány díja van a rendelésnek, melynek összege: 953,- Ft

Személyes átvétel esetén az értesítést követő 3 napon belül bármikor bejöhetsz átvenni a rendelést, így nem kell a futárhoz igazodnod.

3. Fizetés készpénzben:

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki.

Személyes átvétel esetén az értesítést követő 3 napon belül bármikor bejöhetsz átvenni a rendelést, így nem kell a futárhoz igazodnod.

4. Fizetés banki átutalással:

Egyenlítsd ki rendelésed banki átutalással. Megrendeléskor egy elektronikus díjbekérő számlát küldünk, melyen megtalálod az átutaláshoz szükséges adatokat: bankszámla számunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A termékek átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek elkészüléséről e-mailben tájékoztatunk.

5. Bankkártyás fizetés:

Személyes átvétel esetén, valamint webshopunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges.

Ne várj tovább!

Ígérem nem rövid időre, hanem hosszútávon megváltozik az életed ha velem tartasz. Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével és kezdjünk bele az új életedbe!

Közvetlen Elérhetőségek

EMAIL

info@[domain]

Cím

1023 Budapest

 

Telefonszám

+36-30-632-4486

0
Kosár